prema dolje

prema gore

Popravak i održavanje

Kako bismo osigurali da tvoj stroj uvijek radi, redovito ga ispitujemo i održavamo u intervalima ili vrlo brzo na zahtjev. Po potrebi ga popravljamo na licu mjesta ili ti tijekom popravka na raspolaganje stavljamo zamjenski stroj tijekom.

Ondje gdje se blanja, nastaju i strugotine. Međutim, istrošene dijelove lako se otklanja kad u skladištu rezervnih dijelova ima više od 90.000 dijelova. Kako bi sve proteklo brzo, šaljemo ti tehničara terenske službe koji stroj ispituje u skladu s austrijskim Pravilnikom o radnoj opremi i na licu mjesta popravlja ono što je moguće popraviti. Ako je tvoj stroj potrebno odvesti u radionicu, imamo na umu ekonomičnost i pokušavamo ti odmah staviti na raspolaganje zamjenski stroj iz našeg voznog parka strojeva.

Popravci se obavljaju što je brže moguće i isključivo rezervnim dijelovima visoke kvalitete. Ako želiš produljiti životni vijek građevinskog stroja, priušti mu „intervale održavanja“. Naši tehničari za građevinske strojeve po ugovorenoj fiksnoj cijeni redovno vrše održavanja i servise. Provjeravaju se funkcionalnost i sve bitne komponente, a po potrebi se nadopunjuju tekućine. Naravno, popravak i održavanje uključuju i čišćenje cijelog stroja te zbrinjavanje rabljenih ulja i dijelova u skladu s pravilima struke.

Rado ćemo ti pomoći.

Potrebne su ti informacije o tvojem građevinskom stroju ili imaš sasvim drugo pitanje? Onda nam piši ili nas nazovi. Pomoći ćemo ti brzo i jednostavno.

Kontakt Proizvodi Lokacije

Kontakt

Proizvodi

Lokacije