prema dolje

prema gore

Kupnja i najam
kompaktnog utovarivača

Kupnja odgovarajućeg kompaktnog utovarivača

Kompaktni utovarivač ubraja se u utovarivače i – kao što i samo ime govori – vrlo je kompaktan i okretan. Ovdje ćeš pronaći veliki izbor različitih utovarivača i kompaktnih mini utovarivača ili mini utovarivača. Neovisno o tome trebaš li robusni kompaktni utovarivač za poljoprivredno gospodarstvo ili okretni kompaktni mini utovarivač kao višenamjenski stroj za skučeno gradilište, kod nas ćeš pronaći pravi stroj.

Takeuchi TL6R

Takeuchi Kompaktlader TL8 mit Radial-Hub und High-Flow vorne

Takeuchi TL8R-2

TL10V 2 02

Takeuchi TL10V-2

TL12 V2 Stitch 1

Takeuchi TL12V-2

Huppenkothen Baumaschinen Bagger Takeuchi TL12R-2 Tieflöffel Martin

Takeuchi TL12R-2

AR 320 6662

Weycor AR320

AR 420 8722

Weycor AR420

AR 480 8250

Weycor AR480

AR 560 8976

Weycor AR560

Bilder Folgen

JCB 403Plus

Bilder Folgen

JCB 403E

Bilder Folgen

JCB 407

Bilder Folgen

JCB 409

Bilder Folgen

JCB 417 HT

Zašto kupiti kompaktni utovarivač?

Kompaktni utovarivač može se vidjeti na gotovo svakom gradilištu, ali i u vrtlarstvu i uređenju okoliša ili na poljoprivrednim gospodarstvima. Svojom kompaktnom veličinom i okretnošću može se praktički okrenuti na mjestu, što ga čini idealnim za rad u malim prostorima. Kad kupiš kompaktni utovarivač i opremiš ga odgovarajućim priborom, povećavaš njegove mogućnosti. Kompaktni utovarivač postaje bušilica za zemlju, čistač ili okretni snježni plug.

Unajmi kompaktni utovarivač: fleksibilnost za kratkoročne projekte

Ako trebaš kompaktni utovarivač, ne moraš ga nužno kupiti. Katkad ti je snažan stroj potreban samo za jednu jedinu fazu gradnje. U tom slučaju kod nas možeš unajmiti odgovarajući kompaktni utovarivač. Huppenkothenove mogućnosti najma isplative su i kao stvorene za praksu. Tako ćeš dobiti točno ono što trebaš. Ni više ni manje.

Kupiti ili unajmiti utovarivač?

Osim kompaktnih utovarivača, u ponudi imamo i odabrane utovarivače za prodaju ili najam. Ako ti odgovara, savjetovat ćemo te o modelima i mogućnostima. Prije svega, utovarivači su idealni za veće građevinske projekte jer osvajaju dojmljivom nosivošću i performansama.

Huppenkothen kao tvoj partner za kompaktne utovarivače

Ako želiš kupiti ili unajmiti kompaktni utovarivač, na pravom si mjestu. Ako imaš pitanja ili trebaš savjet vezan uz svoj građevinski pothvat, naš ti je tim spreman pomoći, a to je najbolji način za brz i jednostavan pronalazak savršenog kompaktnog utovarivača.

Kontakt Proizvodi Lokacije

Kontakt

Proizvodi

Lokacije